Rekha: ‘Als de relatie eenmaal tot stand is gekomen, is het voor altijd’

De ervaren actrice Rekha, die voor het laatst te zien was in een speciaal optreden in Dharmendra’s Yamla Pagla Deewana: Phir Se (2018), is sinds 2014 niet meer in een grote filmrol verschenen, sinds Super Nani, waarin ook Anupam Kher, Randhir Kapoor en Sharman Joshi speelden.

Ze sprak ook over haar niet-aflatende toewijding aan haar vak. In een recent interview deelde Rekha: “Of ik nu films maak of niet, het laat me nooit los. Ik heb mijn herinneringen om opnieuw te beleven waar ik van hou. En als de tijd rijp is, zal het juiste project mij vinden. Daarom kies ik waar ik wil zijn en waar ik niet wil zijn. Ik ben zo gezegend, dat ik het recht heb verdiend om te kiezen waar ik van hou. En de luxe hebben om gewoon nee te zeggen.”

Hoewel Rekha al jaren geen volwaardige filmrol heeft gespeeld, is ze te zien geweest in advertenties, bij prijsuitreikingen en Bollywood-gala’s. Ze was voor het laatst te zien in de promo van het tv-programma Ghum Hai Kisikey Pyaar Meiin met Shakti Arora, Bhavika Sharma en Sumit Singh, en deelde enkele wijze woorden over liefde.

error: Kopiëren mag niet!