Shweta Bachchan sluit zich aan bij Triptii Dimri en Vicky Kaushal om filmomslag te vieren

Het was een met sterren bezaaide avond zondag toen enkele van de grootste namen in de film broederschap aanwezig waren in een restaurant in Mumbai om zich te verheugen op het afsluitende feest van de aankomende romantische komedie “Mere Mehboob Mere Sanam”.

Shweta Bachchan, wiens zoon Agastya dit jaar zijn debuut maakt met Zoya Akhtar’s The Archies, droeg een olijfgroen shirt met spijkerbroek en werd afgebeeld terwijl ze uit haar auto stapte. Naast haar woonden de hoofdcast van de film, Triptii Dimri, Vicky Kaushal en Punjabi-acteur-zanger Ammy Virk het feest bij, gekleed in hun beste feestkleding.  

Triptii trok voor de gelegenheid een groene jurk met hoge split aan terwijl Vicky Kaushal in casual zwarte kleding op het feest arriveerde.  Ammy Virk versterkte zijn modespel door het feest in een blauw pak bij te wonen.

error: Kopiëren mag niet!