Kangana Ranaut danst met Avneet Kaur op succesfeest van “Tiku Weds Sheru”

Kangana Ranaut en Avneet Kaur genieten van het succes van Tiku Weds Sheru. Het duo danste samen op het onlangs gehouden succesfeest van de film. Kangana is trots op het succes van haar nieuwste productie Tiku Weds Sheru.

De actrice woonde onlangs het succesfeest bij met de cast en crew van haar film die onlangs werd uitgebracht en heeft de eerste plaats ingenomen in recente releases. In een nieuwe video van binnenuit het feest, is Kangana te zien dansend in een storm samen met de leidende dame van de film Avneet Kaur.

Kangana werd gezien in een off-shoulder saffraanjurk met goudkleurige hakken. Avneet koos een zwarte outfit en een paar hoge hakken. Het duo werd helemaal alleen met hun been op de dansvloer gezien. Ze glimlachten allebei naar elkaar terwijl ze doorgingen met dansen en het succes van hun film vierden.

error: Kopiëren mag niet!