Kajol over dochter Nysa’s ervaring met de paparazzi

“Ik heb Nysa verteld dat deze mensen geen kwaad met haar bedoelen, het is gewoon hun werk”, zei Kajol.  Kajol heeft haar acteertalent keer op keer laten zien in Bollywood-films en is nu klaar om ook de OTT-ruimte te regeren. Na een krachtig optreden te hebben geleverd in de anthologiereeks Lust Stories 2, maakt de actrice zich nu op voor haar juridische drama The Trial op Hotstar. 

Voorafgaand aan de release van de show sprak Kajol in een exclusief interview met NDTV’s Arun Singh over veel dingen, maar het belangrijkste was dat ze de kwestie behandelde van haar dochter Nysa’s omgang met de paparazzi en deelde ook de eerste keer dat Nysa werd gepaaid, wat resulteerde in haar huilen.

Herinnerend aan het incident dat plaatsvond in Jaipur toen Nysa twee jaar oud was, vertelde Kajol aan NDTV: “Het was toen Nysa twee jaar oud was. We waren naar Jaipur gegaan en op dat moment reisden we niet met beveiliging. De paparazzi kwamen, 20, 25 van hen kwamen en omsingelden ons en begonnen te schreeuwen. Nysa barstte toen in huilen uit. Ze was pas 2. Ik pakte haar net op en liep regelrecht de auto in. Ik vertelde haar, dat deze mensen geen kwaad met haar bedoelen, het is gewoon hun werk, dus maak je er geen zorgen over. Als je hebt gemerkt dat ik mijn kinderen er bij vandaan heb gehouden.”

error: Kopiëren mag niet!