Nora Fatehi woont het renaissance concert van haar ‘idool’ Beyoncé bij 

De Amerikaanse singer-songwriter Beyoncé is bezig aan haar negende wereldtournee – The Renaissance World Tour. Bollywood-actrice en danseres Nora Fatehi woonde onlangs het concert van Beyoncé bij met haar vriend en beroemde haarstylist Marce Pedrozo.

Nora ging naar Instagram om een ​​reel te delen met videocompilaties waarin ze het naar haar zin heeft  en samen met andere concertgangers meezingt met Beyoncé. Ze schrijft ook een oprechte notitie waarin ze de zangeres haar idool noemt en hoe ze haar inspireert als maker en artiest.

Op Beyoncé’s Renaissance-concert is te zien hoe ze de zaal binnenkomt, pronkt met haar concertpasvorm op de camera, en onthult dat het bijwonen van de show een droom is. Waar voor haar, dansen op de liedjes van Beyoncé, plezier maken met haar vrienden en andere concertgangers, en meer.

Nora draagt een bralette en een doorschijnend topje van Dolce & Gabbana. Terwijl de bh-top een diepe halslijn heeft, een logopatroon op de boorden en een kortere pasvorm die het middenrif laat zien, heeft de transparante blouse lange mouwen, een ronde halslijn en een bodycon-pasvorm. Nora draagt veder een opgesmukt jasje over de blouse. Het heeft gewatteerde schouders, glinsterende zilveren lovertjes, een open voorkant en lange mouwen.

Tot slot maakt een zwarte spijkerbroek met hoge taille, skinny fit en zijzakken het ensemble compleet. Nora combineerde de geheel zwarte look met zwarte sneakers, een armbandhorloge, sierlijke oorstekers en een zilveren over-the-body tas. Ondertussen ging ze voor de glam-picks voor roze lipschaduw, blozende jukbeenderen, gevederde wenkbrauwen, subtiele oogschaduw, mascara op de wimpers, zijwaarts en gescheiden open lokken.

error: Kopiëren mag niet!