Tiger Shroff is getuige van dip in zijn carrière en zijn fans maken zich zorgen

Tiger Shroff is een acteur die met zijn debuutfilm Heropanti uitgroeide tot een veelbelovende superster. Daarna bestempelde Baaghi hem als de meest succesvolle en briljante actiester van dit decennium. Maar, zijn filmkeuze en kassa-uitstraling verdwenen met eentonigheid in de aankomende Sajid Nadiadwala-films die hij maakte. Dit omvatte Baaghi 3 en Heropanti 2, beide geregisseerd door Ahmed Khan en geproduceerd door Sajid Nadiadwala.

Nu heeft een fan van de acteur een brief voor hem geschreven waarin hij hem waarschuwt voor de keuzes die hij heeft gemaakt en die verantwoordelijk zijn voor een ondergang in zijn carrière. Het briefje is geschreven door een fan genaamd Khushi, die de acteur heeft opgeleid voor het kiezen van de films van Sajid Nadiadwala en Ahmed Khan, ondanks ernstige mislukkingen met hen. De fan vroeg hem zelfs om zijn kansen op een sterke comeback niet te verpesten door een Nadiadwala-film te ondertekenen.

De terugslag kwam nadat de acteur besloot om Baaghi 4 te doen met het productiehuis van Sajid Nadiadwala. Terwijl Baaghi, met in de hoofdrol Shraddha Kapoor en Baaghi 2, met in de hoofdrol Disha Patani, kassuccessen waren, crashte Baaghi 3 zwaar vanwege een zwak plot .

error: Kopiëren mag niet!