Ranveer Singh vervangt Shah Rukh in Don 3

Bronnen dicht bij regisseur Farhan Akhtar bevestigen, dat Shah Rukh Khan niet langer deel uitmaakt van de Don-franchise. Het is bijna officieel. Het stokje is overgedragen aan Ranveer Singh wiens carrière lijkt te “rocken” ondanks het feit dat zijn recente films het niet goed doen.

Karan Johar’s langverwachte “Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani” komt uit in juli, waarna Ranveer snel in Sanjay Leela Bhansali’s “Baiju Bawra” stapt. Nu gevolgd door Farhan Akhtar’s Don 3. Don voorstellen zonder SRK is erg moeilijk. Blijkbaar dacht ook Ranveer er hetzelfde over.  

Voordat hij in de schoenen van de Don stapte, vroeg hij de toestemming van king Khan. Khan zei blij ja. Hij heeft genoeg van Don. Net als James Bond is het tijd voor de Don-franchise om naar een andere acteur te verhuizen.

error: Kopiëren mag niet!