Akshay Kumar beweert dat Ajay Devgan Phool Aur Kaante van hem heeft  weggerukt

Ajay Devgn verving Akshay Kumar in Phool Aur Kaante nadat hij zijn auditie goed deed door de dialogen van Amitabh Bachchan in de mond te nemen.

Ajay Devgn en Akshay Kumar zijn twee van de grootste sterren van de Hindi-filmindustrie die hun carrière bijna tegelijkertijd begonnen.  Maar, je zou schrikken als je weet dat de debuutfilm van de Shivaay-ster eerst de debuutfilm van Khiladi Kumar zou zijn. Devgan’s Phool Aur Kaante-debuut zou eerst een Akshay Kumar-film zijn.  

De film was echter niet in zijn lot. De Mohra-acteur gaf in een interview Ajay Devgan de schuld van het stelen van zijn debuutfilm en zei dat hij uit Phool Aur Kaante was gezet. Toen Ajay Devgan het verhaal echter te horen kreeg, had hij zijn versie van hoe Akshay Kumar door hem in de film werd vervangen .

error: Kopiëren mag niet!