Shreya Ghoshal versterkt tweet over geen prioriteit krijgen in Tum Kya Mile uit film Karan Johar

Shreya Ghoshal en Arijit Singh zongen het nummer Tum Kya Mile uit Karan Johars film Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani. Het beschikt over Alia Bhatt en Ranveer Singh. Shreya Ghoshal sloot zich aan bij haar fans die niet blij zijn dat ze geen deel uitmaakt van het ‘dreamteam’ achter Tum Kya Mile, het nieuwste nummer van Karan Johars regisseur Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani.

Hoewel het lied wordt gezongen door Arijit Singh en Shreya Ghoshal, had de teaser die dinsdag werd uitgebracht Karan Johar, Pritam, Arijit Singh en Amitabh Bhattacharya vermeld als een ‘dreamteam’, zonder enige eer aan Shreya.

In het nummer spelen hoofdrolspelers Alia Bhatt en Ranveer Singh. Tum Kya Mile is het eerste nummer van Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani. Het is gezongen door Arijit Singh en Shreya Ghoshal en gecomponeerd door Pritam. De teksten zijn geschreven door Amitabh Bhattacharya terwijl Vaibhavi Merchant de choreografie deed.

error: Kopiëren mag niet!