Ranbir Kapoor wil grote botsing met OMG 2 en Gadar 2 voorkomen

Een ieder kijkt reikhalzend uit naar de release van Animal met Ranbir Kapoor en Rashmika Mandanna. Na het kassucces van “Brahmastra en Tu Jhooti Main Makkaar”, is Ranbir Kapoor helemaal klaar om terug te keren naar het witte doek met de beroemde Sandeep Reddy Vanga-regisseur van ‘Kabir Singh’.  

Maar het lijkt erop, dat fans nog even moeten wachten om hem zijn magie opnieuw te zien spelen, aangezien het onwaarschijnlijk is dat de film op de geplande datum wordt uitgebracht. De film, die op 11 augustus in première gaat, is uitgesteld. 

Volgens de laatste mediaberichten hebben de makers van RK starrer besloten om de grote clash op 11 augustus te vermijden en naar december te verhuizen. Met zijn oude releasedatum zou de film een ​​enorme kassucces tegemoet gaan met door Akshay Kumar geleide ‘OMG 2’ en Sunny Deol-Ameesha Patel-starrer ‘Gadar 2’.

Volgens recente publicaties hebben Animal makers besloten de film in december uit te brengen. Een bericht in Box Office Worldwide onthult dat de film op 1 december zou kunnen uitkomen. Maar, als ze dezelfde datum afronden, zal het opnieuw een botsing krijgen en dit keer met Fukrey 3 en Vicky Kaushal’s ‘Sam Bahadur.’

error: Kopiëren mag niet!