Jee Le Zaraa van Priyanka Chopra laat lang op zich wachten 

Jee Le Zaraa met in de hoofdrol Priyanka Chopra, Alia Bhatt en Katrina Kaif, werd aangekondigd in 2021 en sindsdien wachten fans wanhopig op dit trio om samen te werken.

De regisseur van Farhan Akhtar is echter begonnen met pre-productie van hetzelfde en recente mediaberichten suggereren, dat PeeCee naar verluidt de film heeft verlaten en dat Anushka Sharma, samen met de namen van Kiara Advani, wordt overwogen voor haar vervanging.

Het nieuws viel niet goed bij de fans die de makers aan het trollen zijn en de naam van Deepika Padukone in de commentarensectie op social media slepen. De vermeende reden voor het weglopen van de regisseur van Farhan door PeeCee is vanwege haar overvolle agenda en er zijn vertragingen opgetreden in de productie van de film.

Nu kunnen Anushka of Kiara tussenbeide komen om samen met Kat en Alia te schitteren. Mediahuizen deelden het nieuws van Priyanka Chopra die Jee Le Zaraa verlaat, en netizens reageren op het nieuws op het discussieportaal.

error: Kopiëren mag niet!