Adipurush volledige film in HD-kwaliteit is gelekt  

De HD-versie van Prabhas-ster Adipurush is onderworpen aan piraterij voordat deze het OTT-platform kon bereiken. Na het box office-debacle maakt Adipurush zich nu op voor de OTT-release. Met onder meer Prabhas, Kriti Sanon, Saif Ali Khan en Sunny Singh in de hoofdrollen, wordt de film geregisseerd door Om Raut.

Sinds het op de grote schermen verscheen, is het aan de ontvangende kant geweest en is het verwikkeld in controverses. De film werd het gesprek van de stad, omdat het religieuze gevoelens kwetste en een aanfluiting werd. Hoewel de film plat is gevallen aan de kassa, is de HD-versie online gelekt. 

De film, die op 16 juni werd uitgebracht, werd het slachtoffer van piraterij en lekte uit op veel illegale websites. Nu, dagen na de bioscooprelease, werd de HD-versie aangevallen. Volgens de laatste mediaberichten in Track Tollywood is de HD-versie van Adipurush aangevallen door hackers en is deze al beschikbaar op illegale sites vóór de oorspronkelijke digitale release. De film zal naar verwachting in augustus op het OTT-platform verschijnen.

Maar, we vragen ons af of het lek de OTT-releasedatum zal veranderen. Een ander mediabedrijf meldt dat, onaangetast door het lek, de makers de datum niet zullen veranderen en doorgaan met dezelfde datum.

error: Kopiëren mag niet!