Arshad Warsi onthult waarom hij niet terugkwam om Bigg Boss te hosten 

Arshad Warsi krijgt veel applaus voor zijn rol in het langverwachte tweede seizoen van Asur 2, dat na een lange wachttijd van ongeveer drie jaar uitkwam. De acteur stond in de schijnwerpers voor de show en onlangs sprak hij in een interview over het verlies van Jolly LLB 2 aan Akshay Kumar en Bigg Boss aan Salman Khan. Arshad keert terug in Jolly LLB 3 en neemt het op tegen Akshay in de film. 

Hij heeft Bollywood zijn iconische geschenk gegeven door in 2003 de rol van Circuit te spelen in Munnabhai MBBS; hij gaf toe niet blij te zijn met zijn rol in een andere succesvolle film, Hulchul. Arshad opende zich en werd na meer dan tien jaar openhartig over die films en zijn rol. In een interview vertelde Arshad Warsi waarom hij niet terugkwam om Bigg Boss te hosten na het hosten van het pilotseizoen van de populaire realityshow, en hij sprak ook over het feit dat hij geen deel uitmaakte van Jolly LLB 2, wat werd gedaan door Akshay Kumar.

Hij onthulde: “Nu is Jolly LLB 3 in de maak, en je zult Akshay met mij zien samenwerken in de film. Dit was het oorspronkelijke plan: ik zou in de eerste film spelen, hij in de tweede. Arshad Warsi, die toen sprak over het niet terugkeren naar Bigg Boss na het doen van seizoen 1, zei: “Wat betreft Bigg Boss, ik kon het volgende seizoen niet doen omdat ik naar Londen was gegaan voor een shoot. Maar ik geloof echt dat Salman Khan de beste keus is die de show zou kunnen hebben. Niemand had dat werk beter kunnen doen dan Salman. De realityshow heeft een ‘Dabangg’ zoals Salman nodig.”

Vervolgens onthulde hij dat hij niet blij was met Priyadarshan’s Hulchul met Akshaye Khanna en Kareena Kapoor Khan in de hoofdrol.

error: Kopiëren mag niet!