Mailaika Arora werd bedrogen op de jaardag van vriend Arjun Kapoor 

Bollywood-acteur Arjun Kapoor vierde onlangs zijn jaardag uitbundig met zijn goede vrienden en zijn geliefde Malaika Arora .Ze kwamen samen om zijn grote dag te vieren toen hij 38 werd  Vele foto’s en video’s van de verjaardag doen de rondes op het web, maar een clip die het web heeft veroverd door het verhaal is Malaika die aan het grooven is op haar wereldberoemde nummer ‘Chaiyya Chaiyya’. 

De clip is viraal gegaan, maar de actrice werd bedrogen voor haar bewegingen op het verjaardagsfeest. Arjun en Malaika leven al geruime tijd in een gelukkige relatie. Nadat ze hun relatie enige tijd geheim hadden gehouden, begonnen ze publiekelijk te spotten en maakten ze hun liefde uiteindelijk officieel op Malaika’s verjaardag.

Op de verjaardag van Arjun Kapoor ziet diva Malaika Arora er prachtig uit in een witte en rode nauwsluitende mouwloze jurk.  De actrice liet haar haar los en zette het podium in vuur en vlam terwijl ze naar haar hit ‘Chaiyya Chaiyya’ groef.  Kort nadat de video op internet verscheen, sloegen netizens haar neer en trolden ze voor haar bewegingen .

error: Kopiëren mag niet!