Malaika Arora begint haar week met stressverlichtende yoga-asana

Malaika Arora blijft ons inspireren met haar onberispelijke toewijding aan fitness en het verbeteren van haar gezondheid. Malaika Arora is echt de zelfbeoefende fitnesskampioene die we allemaal willen zijn, maar haar niet-aflatende toewijding aan fitness is echt inspirerend.  

Van wat je kunt zeggen door naar alle paparazzi-video’s te kijken, mist de actrice nooit een training en daarom is ze altijd buiten haar sportschool en fitnessstudio te zien.  

Het beste deel is echter het feit dat ze kleine fragmenten van haar trainingsregime deelt om haar fans en volgers te inspireren om te gaan sporten.

Onlangs ging Malaika naar Instagram om een ​​video van zichzelf te delen waarin ze de week begon en de blues versloeg met een stressverlichtende pose die bekend staat als ‘Ardha Kapotasana’ of de pose van de halve duif.  Het bijschrift van het bericht benadrukte punten waarom mensen deze asana moeten uitproberen. Het bijschrift luidde: “Als je een overweldigende dag hebt gehad, oefen dan deze pose om je dag af te sluiten door jezelf te aarden en de chaos te omarmen.  Het kalmeert je zenuwen en ontspant je grondig”.

Twee belangrijke voordelen van het beoefenen van deze pose werden ook genoemd in het bijschrift van de post, er stond: “Half Pigeon Pose, bekend als Ardha Kapotasana, is een effectieve heupopeningsasana die helpt bij het verbeteren en behouden van je heupflexibiliteit.  Deze houding laat elke stijfheid of spanning in de rug los en rekt de spieren van het onderlichaam diep uit.”

error: Kopiëren mag niet!