Sonam Kapoor viert haar eerste verjaardag als moeder in stijl met echtgenoot Anand Ahuja en zoon Vayu in Londen

Nieuwe mama Sonam Kapoor vierde haar verjaardag in Londen met haar geliefde echtgenoot, Anand Ahuja en hun schattige zoon Vayu. Sonam Kapoor’s foto’s van haar verjaardag met Vayu en Anand zijn te schattig.  Dit was een belangrijke mijlpaal voor Sonam, aangezien het haar eerste verjaardag als moeder was. De actrice ging naar social media-accounts om glimpen van haar verjaardagsfeestje te delen, dat plaatsvond in hun residentie in Londen. 

De Delhi 6-actrice zag er absoluut adembenemend uit in een betoverende rode outfit met ingewikkelde kanten details die haar natuurlijke schoonheid benadrukten. De foto’s die door Sonam werden gedeeld, legden hartverwarmende momenten vast met haar man, zoon en hun goede vrienden, terwijl ze samenkwamen om deze vreugdevolle gelegenheid te vieren.

De lijsten waren gevuld met gelach, liefde en heerlijk eten dat ieders zintuigen prikkelde. Oesters, kaviaar en een verrukkelijke verjaardagstaart versierd met de woorden “Happy Birthday Sona” prikkelden de smaakpapillen en droegen bij aan de feestelijke sfeer.

error: Kopiëren mag niet!