Dimple Kapadia noemde Nana Patekar ‘onaangenaam’ 

Dimple Kapadia sprak ooit over bekendheid met de duistere kant van Nana Patekar, eraan toevoegend dat ze wordt afgetroefd door zijn acteertalent. Dimple Kapadia en Nana Patekar zijn twee van de meest veelzijdige acteurs en hebben opmerkelijk werk geleverd in de entertainmentwereld.

Ze hebben ook in een paar films het scherm gedeeld, maar een keer toonde de actrice onwil toen haar werd gevraagd of ze zich met hem wilde herenigen. Dimple, die onlangs harten won met haar optreden in Pathaan van Shah Rukh Khan en Tu Jhoothi ​​Main Makkaar van Ranbir Kapoor, gaf inzicht in haar ervaring met het werken met Nana. Voor de onervarenen werkten Dimple en Nana samen in films als Prahaar: The Final Attack, Angaar, Krantiveer en Tum Milo Toh Sahi, vanaf hun eerste samenwerking in 1991.

Dimple’s aanwezigheid in de bioscoop is door de jaren heen behoorlijk prominent geweest.haar rollen werd door iedereen gewaardeerd.Dat is het effect dat Nana Patheker op mij heeft.  “Maar, als persoon is hij voor mij heel aardig en een goede vriend.”

error: Kopiëren mag niet!