Inzittende auto (60) komt om het leven bij frontale aanrijding twee auto’s op Magentakanaalweg

De 60-jarige vrouwelijke inzittende van een auto, V.S., is dinsdag 30 mei bij een frontale botsing tussen twee personenauto’s op de Magentakanaalweg ter hoogte van de Magentakanaalbrug ter plaatse overleden.

De politie van het station Leiding kreeg ’s morgens de melding van een aanrijding tussen twee auto’s. Daar aangekomen troffen agenten het 60-jarige verkeersslachtoffer, dat geen teken van leven meer vertoonde, langs de weg aan. Een arts stelde officieel de dood van de vrouw vast. 

Volgens verklaring van een 33-jarige automobiliste reed zij over de Magentakanaalweg, vanuit de richting van de Nieuw Weergevondenweg en rijdend richting de Commissaris Weythingweg, terwijl het slachtoffer, met haar 65-jarige echtgenoot, in tegenovergestelde richting reed. 

Op een bepaald moment haalde de 33-jarige automobiliste ter hoogte van de Magentakanaalbrug een file in en kwam op de rijhelft van haar tegenligger met als gevolg de frontale botsing. Beide auto’s hebben materiële schade opgelopen en zijn door de politie in beslag genomen. 

Zowel de veroorzaker als de echtgenoot van het slachtoffer hebben letsels opgelopen en zijn in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het rijbewijs van de automobiliste is door de politie ingevorderd. Het onderzoek van deze aanrijding wordt overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden binnen het Korps Politie Suriname.

error: Kopiëren mag niet!