Bij roadblocks in ressort Zanderij zo’n 200 voertuigen gecontroleerd en 17 overtreders proces-verbaal aangezegd

In het kader van de indamming van de criminaliteit alsook het terugbrengen van de openbare orde, rust en veiligheid heeft een gemengd team van de politie Regio Midden in de periode van maandag 8 mei tot en met zondag 21 mei de surveillance in het ressort Zanderij, in het bijzonder in de omgeving van Pikin Saron opgevoerd. 

Tijdens de verschillende roadblocks op de weg naar Matta, Berlijn, Krakaweg, Kennedyweg, Bouterse highway en Zanderij Centrum zijn zo’n 200 voertuigen gecontroleerd. 17 overtreders zijn proces-verbaal aangezegd. De totale boete aan snelrecht bedraagt SRD 16.800, van wie 11 overtreders direct hun boete hebben betaald. 

De overtredingen waarop deze groep beboet is geworden zijn rijden zonder veiligheidsgordel om (4), rijden zonder rijbewijs (4) en illegale bromfietsrace (9).

Tijdens een roadblock zondag 14 mei te Berlijn in het district Para is de 34-jarige verdachte R.K. voor overtreding van de Vuurwapenwet aangehouden. Hij had een illegaal jachtgeweer met 21 patronen bij zich, die door de politie in beslag zijn genomen. 

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte R.K. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!