Bij drugsinval te Nieuw Amsterdam drie verdachten opgepakt waaronder een vader (42) en dochter (19)

Een gemengd politieteam van regio Oost heeft dinsdag 23 mei tijdens een drugsinval aan de Commissaris Roblesweg te Nieuw Amsterdam in het district Commewijne de drie verdachten E.J. (42), V.J. (19) en P.N. (31) voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen aangehouden. 

Bij de aanhouding van E.J. en V.J., vader en dochter, werden cocaïne en marihuana aangetroffen en in beslag genomen.

Tegen de derde verdachte P.N. was eerder door een agent aangifte gedaan ter zake bedreiging met enig misdrijf tegen het leven. Op deze verdachte, die bekend staat als een potentiële drugsverkoper te Nieuw Amsterdam, werd hasj aangetroffen en eveneens in beslag genomen. Het onderzoek in beide zaken is overgedragen aan de politie van het bureau Nieuw Amsterdam.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de drie verdachten door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!