SoZaVo: Doel koopkrachtversterking behaald in mei 

Het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo) stelt  dat ruim 50.000 gezinnen in mei in aanmerking zijn gekomen voor de koopkrachtverhoging. Hiermee is het vastgestelde target ruimschoots gehaald, aldus het ministerie. In januari ging SoZaVo van start met het Sociaal Programma als onderdeel van het Social Beneficiary Programma.

Met het Sociaal Programma wordt er een koopkrachtversterking gegeven van SRD 1.800. Dit is een ondersteuning in het kader van de overstap van object- naar subjectsubsidie. 

Van januari tot en met maart kwamen 18.100 gezinnen in aanmerking voor de koopkrachtversterking. In april groeide het bestand naar 31.028 gezinnen en per heden zijn ruim 50.000 gezinnen opgenomen  in het Sociaal Programma.

error: Kopiëren mag niet!