I.Y geeft haar relaas weer van onprofessioneel gedrag van Politie

Ik heb onprofessioneel gedrag van Politie Bureau Gyersvlijt meegemaakt. Een en een half jaar geleden bracht ik mijn auto naar een automonteur J. M aan de ringweg om een switch te laten repareren. We hadden afgesproken dat hij SRD1250 zou ontvangen. Hij stelde de aflevering van mijn auto steeds uit, dus ik verwees mijn eigen kopers om de auto te bekijken en te kopen. Toen ik de auto terugkreeg van de spuiter, ontbraken er onderdelen. Daarom deed ik aangifte bij Bureau Gyersvlijt, maar ze weigerden een aangifte op te nemen en zeiden dat ik een advocaat moest inhuren.

Toen ik daar aankwam, was de monteur al druk in gesprek met de agenten. De agenten gaven de monteur klopjes op de schouder en de resort commandant kwam naar buiten om een praatje te maken en te vragen welke “J.M ” hij was.

Tegen mij werd onthuld dat ik moest betalen als ik hulp wilde.

Uiteindelijk werd ik verwezen naar een ander bureau. Ik heb contact opgenomen met een advocaat en afspraken gemaakt om dit gebeuren te rapporteren aan hogerhand.

Als buurtmanager en resort commandant de wet nauwelijks kennen en zo onprofessioneel en onbeleefd optreden, is het hek van de dam.

Neem altijd alles op in beeld of met geluid om jezelf te beschermen.

Zondagmorgen merkte I.Y dat haar haar 2de voortuig te zijn beschadigd. I.Y hoopt dat het geen rancune is naar aanleiding van eerder gedane uitspraken door haar.

I.Y hoopt dat het geen rancue is naar aanleiding van eerder gedane uitspraken door haar.
Haar bevindingen heeft I.Y ook geplaatst op haar Facebook pagina.

error: Kopiëren mag niet!