Narcotica Brigade KPS informeert scholieren over drugs en drugsgebruik

De afdeling Narcotica Brigade van het Korps Politie Suriname, KPS,  verzorgt in samenwerking met buurtmanagers; bikers en de afdeling Jeugdzaken informatiesessies op verschillende scholen in Paramaribo en districten om de jeugd zoveel mogelijk kennis te verschaffen over de verschillende drugssoorten en de nadelige gevolgen daarvan.

In maart zijn al sessies verzorgd op scholen in Paramaribo en in de districten Para, Commewijne, Marowijne en Brokopondo. Er wordt aanschouwelijk materiaal getoond aan de jeugd zodat ze kunnen zien  welke drugssoorten er zijn. 

De afdeling Narcotica Brigade gaat door met de informatie sessies en blijft jongeren op het hart drukken om massaal nee te zeggen tegen drugs.

error: Kopiëren mag niet!