Verwarring omtrent chaotische situatie Koenderschool

Agenten van politiepost Flora gingen donderdag 23 maart naar de Koenderschool nadat zij een melding hadden ontvangen, dat scholieren in trance waren geraakt. Maar, de agenten troffen bij aankomst geen chaotische situatie aan.

Volgens verklaring van de schooldirecteur ontstond in een leslokaal aan de achterzijde van het terrein een chaotische situatie nadat er vermoedelijk met pepperspray is gespoten, waarna alle leerlingen naar buiten renden.

Er werd echter door de agenten bij onderzoek, geen pepperspray geur waargenomen en ook werden geen leerlingen in trance aangetroffen.

Bij een ingestelde tassencontrole werd ook niet op het verboden spul gestuit, maar werd slechts materiaal voor het maken van een katapult in een van de schooltassen aangetroffen en inbeslaggenomen.

error: Kopiëren mag niet!