Scholieren VOJ-Atjoni nemen deel aan scholentoernooi dankzij steun Sampie (ABOP)

In het afgelopen weekend hebben scholieren van VOJ-Atjoni in het Boven-Suriname gebied  deelgenomen aan een scholentoernooi dat was georganiseerd door het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport in samenwerking met de stichting Sport Spirit. Dit werd bewerkstelligd door parlementariër Edgar Sampie (ABOP). Hij heeft de kosten voor de scholieren van VOJ-Atjoni hiervoor uit eigen zak betaald.

“Ik probeer altijd te doen wat goed is. Als persoon en parlementariër afkomstig uit het Boven-Suriname gebied probeer ik op mijn manier altijd terug te geven aan het gebied. Zo ook de participatie aan het toernooi. Dit alles, ter motivatie van die groep leerlingen en om op die manier mijn bijdrage te leveren aan de vorming en verdere ontwikkeling van die groep talenten,” stelt Sampie. 

De groep, bestaande uit 23 leerlingen en een aantal begeleiders, was vanaf vrijdag in Paramaribo en keerde maandag heel vroeg terug naar Atjoni. De participatie was goed en de jongeren zijn tevreden teruggekeerd naar huis. Jammer genoeg zijn zij geen winnaar geworden van het toernooi. De school werd uitgeschakeld door IMEAO-2, die later de kampioen werd van het toernooi, zegt Sampie.

“Een speciale dank aan de organisatie, het team van begeleiders van de groep leerlingen uit Atjoni. Niet te vergeten, de schoolleiding  wil ik ook speciaal danken voor hun inzet”, aldus Sampie.  

error: Kopiëren mag niet!