43-jarige man doodgestoken in Fred Derbystraat

De 43-jarige Marlon Roy is dinsdagochtend 14 maart na een steekpartij in de Fred Derbystraat in Paramaribo ter plaatse overleden. De politie van het Bureau Nieuwe Haven en andere politie eenheden speelden in op een bericht van het Command Center, dat er een man met steekverwondingen was in de Fred Derbystraat ter hoogte van Malhoe en dat het slachtoffer vermoedelijk dood was.

Daar aangekomen troffen agenten het slachtoffer, dat geen teken van leven meer vertoonde, aan. Een arts stelde officieel de dood van de man vast. 

Volgens het voorlopig politieonderzoek is gebleken, dat Marlon Roy samen met zijn partner naar Riverside, Waterkant, was geweest om te borrelen. Daar kwamen zij een ander echtpaar tegen, waarmee ze samen hebben geborreld. Op een bepaald moment kregen de twee koppels echter een woordenwisseling, waarbij Marlon en zijn vriendin ervan werden beschuldigd een geldbedrag van het andere stel te hebben gestolen. Na de woordenwisseling verdween het andere koppel op hun bromfiets.

Marlon en zijn partner verlieten lopend de plek en in de Fred Derbystraat kwamen zij het andere stel weer tegen en kregen weer ruzie. Bij die gelegenheid haalde de vrouwelijke tegenstander een steekwapen tevoorschijn en bracht Marlon een steekverwonding toe ter hoogte van zijn halsstreek. Het slachtoffer is ter plaatse overleden. 

Het koppel verdween vervolgens op de bromfiets richting de Hoge-/Waaldijkstraat. Twee beveiligers van een Securitybedrijf, die in de omgeving waren, gingen de verdachten achterna, maar verloren het koppel ter hoogte van de Gemenelandsweg uit het oog.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van Marlon Roy door de politie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!