Het huwelijkslied van Kiara Advani-Sidharth Malhotra

Sidharth Malhotra en Kiara Advani hebben de tekst van hun lied Ranjha uit hun film Shershaah uit 2021 aangepast voor hun huwelijk. Kiara was bij de huwelijksceremonie naar Sidharth gelopen met de nieuwe versie van het lied op de achtergrond.

De nieuwe versie van het nummer Ranjha, dat werd gespeeld op het sprookjeshuwelijk van Sidharth Malhotra en Kiara Advani, is online uitgebracht. In een eerdere clip die op sociale media werd gedeeld, werd het nummer afgespeeld toen Kiara de zaal binnenkwam en naar Sidharth liep. Het stel trouwde in het Suryagarh Palace in Jaisalmer.

De uitgebreide versie van het nummer werd uitgebracht met een onderschrift op YouTube dat luidde: “Vanaf het moment dat ze echte tortelduifjes waren op Shershaah, hebben Kiara Advani en Siddharth Malhotra de chemie opnieuw gedefinieerd. Van dat tot het maken van Ranjha hun huwelijkslied, het paar heeft de doelen van het paar overtroffen en heeft echt laten zien waar “Ranjha” voor staat.

De nieuwe versie van het nummer is gecomponeerd door Jasleen Royal; De huwelijksfilmer; Kingshuk Chakravarty en Mayank Choudhary. Anvita Dutt en Shraddha Sehgal hebben het nummer geschreven met zang van Prerna Arora en Ashwani Basoya.

Het originele nummer komt uit de film Shershaah uit 2021 van Sidharth en Kiara. Fans reageerden op de YouTube-video en noemden het ‘absoluut mooi’. De een schreef: “Dit wordt nu op elke Indiase bruiloft gespeeld …” Een ander schreef: “Dit nummer is een meesterwerk, in welke versie dan ook.” Eén voegde eraan toe: “Bedankt Sid en Kiara voor het delen van dit prachtige lied met ons…”

Vishal Punjabi, die de bruiloft fotografeerde, had eerder met Pinkvilla gesproken over het lied en zei: “De originele tekst was niet helemaal passend voor een vreugdevol huwelijksfeest. Dus ging ik creatief aan de slag en herschreef de songtekst om een meer vrolijke en feestelijke boodschap over te brengen, gericht op liefde, hoop en geluk. Kiara was heel blij met de nieuwe versie en het paste perfect bij de speciale dag…”

Het liefdesverhaal van Sidharth Malhotra en Kiara Advani begon lang voor hun film Shershaah, hoewel het paar weigerde het te bevestigen of te ontkennen. Toch spraken hun ontsnappingen boekdelen en tijdens Koffee with Karan, in 2022 herinnerde Kiara zich haar eerste ontmoeting met Sidharth en noemde het een ‘nacht die ze nooit zal vergeten’.

error: Kopiëren mag niet!