Shahid Kapoor tekent voor nog een film met Aman Gill

Vorig jaar was Shahid Kapoor te zien in de remake van de Zuid-film Jersey. Geregisseerd door de oorspronkelijke regisseur, de Gowtam Tinnanuri, had de film niet het verwachte succes aan de kassa. Bij de release presteerde Jersey zelfs aanzienlijk ondermaats, waarbij het publiek er niet in slaagde om contact te maken met de film. Nu, een jaar later, heeft Shahid Kapoor, die al furore maakt met zijn OTT-serie Farzi, een nieuwe onderneming getekend met Gill.

Hetzelfde bevestigde een goed geplaatste bron uit de industrie, die Bollywood Hungama informeerde: “Ja, post Jersey Shahid Kapoor en Aman Gill zullen samen aan een project werken. Shahid heeft zijn goedkeuring al gegeven en de makers maken zich op om binnenkort met de preproductie te beginnen.” Vraag om meer details over de onderneming en de bron vervolgt: “De film wordt een drama dat is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Dat is alles wat tot nu toe is onthuld. Op wiens levensverhaal de film is gebaseerd, houden de makers en Shahid de boel nauwlettend in de gaten.”

Terug op het werkfront, de Shahid Kapoor-ster Farzi, uitgebracht op Amazon Prime Video op 10 februari. Gemaakt door het beroemde duo Raj en DK van The Family Man, de serie bevat Shahid als oplichter en Tamil-superster Vijay Sethupathi als een meedogenloze agent vastbesloten om te voorkomen dat het personage van Shahid bankbiljetten vervalst.

error: Kopiëren mag niet!