Poll: Mensen zouden moeite hebben met een leven zonder telefoon en muziek 

In de huidige financieel-economische crisis in het land wilde de redactie van Dagblad Suriname wel eens weten, wat voor mensen het moeilijkst zou zijn om zonder te kunnen leven. Die vraag werd dan ook gesteld in een poll op de website van de krant en binnen een dag of twee hadden al 1.264 lezers en volgers van Dagblad Suriname de poll ingevuld.

Uit het eindresultaat van de poll blijkt dat de helft van het aantal mensen dat de poll heeft ingevuld, 633 stemmen (50 procent) het kennelijk moeilijk zal hebben om te leven zonder telefoon. Eigenlijk vanzelfsprekend, want voor velen is de telefoon, naast social media, toch het belangrijkste product waardoor men in contact kan blijven met bijvoorbeeld familie, vrienden en het werk. Maar, zonder telefoon is er natuurlijk nog wel social media.

Wat mensen ook met pijn zullen gaan missen is muziek. Die poll-optie werd door 308 personen ofwel 24 procent, aangevinkt. Muziek kan voor mensen rust en ook vreugde brengen en dat is in deze moeilijke tijd zeer essentieel. De keuze voor muziek lijkt dan ook voor de hand liggend. 

Verder kozen 139 stemmers voor de optie ‘TV’ (11%), 88 personen vinkten de optie ‘Radio’ aan en dat is 7 procent en de optie ‘Chocolade’ werd door slechts 48 mensen (4%) aangevinkt. Dat laatste aantal en percentage geldt ook voor de optie ‘Uw favoriete drankje’.

De uitkomst van deze poll behoeft feitelijk geen verdere tekst en uitleg, die spreekt voor zich.

PK

error: Kopiëren mag niet!