Vier verdachten voor diefstal en heling materialen voor bouwwerkzaamheden uit container aangehouden te Flora

Leden van de Recherche van Regio Paramaribo van het Korps Politie Suriname hebben donderdag 2 februari vier verdachten voor diefstal en heling in het ressort Flora aangehouden.

De 63-jarige M.H. had op zondag 8 januari aangifte op het politiebureau Flora gedaan van diefstal, op een locatie aan de J.A. Lachmonstraat, uit een container met goederen voor bouwwerkzaamheden die werd open geforceerd, van een lasmachine, een generator, een dompel pomp, een complete compressor en andere goederen. 

Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de Recherche van Regio Paramaribo.

Na uitgewerkte informatie kwamen de 28-jarige verdachte R.H. en M.M. (23) in beeld, die beiden in het ressort Flora in de boeien werden geslagen. M.M. was als arbeider werkzaam op het adres aan de J.A. Lachmanstraat waar de container was geplaatst en R.H. was de bestuurder van het voertuig waarmee de gestolen goederen zijn vervoerd. 

Uit het voortgezet onderzoek zijn de twee helers, de 44-jarige D.A. en de 62-jarige C.D. opgespoord en aangehouden. De buit is bij ze teruggevonden en in beslag genomen. 

Na te zijn voorgeleid zijn de twee verdachten R.H. en M.M. na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, terwijl de twee helers zijn verhoord en na een ernstige waarschuwing heengezonden.

error: Kopiëren mag niet!