Cover song ‘Heer Ranjha’ is eerste muziekproject van Rekesh Dukaloo voor 2023

Rekesh Dukaloo (R.D.Musiq) heeft gewerkt aan de eerste cover song ‘Heer Ranjha’ met zijn vocals voor dit jaar. Dagblad Suriname verneemt in een gesprek met de artiest, dat Dukaloo in december 2022 dit nummer tegenkwam  op internet. Het is een nieuw song van de artiest “Rito Riba”, hij deed mee aan Indian Idols. 

“Ik vond het zo een goed nummer, dus ik heb meteen de muziek geproduceerd en heb het ingezongen. Het klonk beter dan ik had verwacht, dus ik heb meteen mijn team gebeld om te kijken of we op korte termijn een clip konden schieten. Mijn hele team was beschikbaar, dus we hebben meteen alles gedaan en binnen drie weken tijd waren de muziek en video opgenomen en uitgebracht op 15 januari. Het was allemaal heel spontaan en snel gegaan dus ben trots dat iedereen beschikbaar was”, vertelt Dukaloo. 

De veelzijdige artiest heeft eigen nummers liggen die Rekesh dit jaar wil releasen. De songs zijn geschreven door een goede vriend en radiohost Sudhier Nannan. Een nieuwe Mashup samen met JK-Jerry Khayyam staat ook op de planning. Kortom het publiek mag heel veel muziek verwachten in 2023. Rekesh Dukaloo is behalve in de studio ook op het nationale en internationaal podium druk bezig om het publiek te entertainen.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!