Sweet Melodies Forever introduceert Rayan Anoep met cover song ‘Maan Meri Jaan’

De muziekformatie Sweet Melodies Forever heeft weer een muziekproject voor elkaar gekregen. Sweet Melodies Forever introduceert met haar nieuw cover song ook haar lead zanger Rayan Anoep officieel. 

Een ieder die de luistert naar Hindi songs is bekend met het hedendaagse hit nummer Maan Meri Jaan. Het is origineel geschreven en gezongen door King. Deepak Bidesie (toetsenist tevens manager van SMF) nam het initiatief en heeft Rayan Anoep benaderd om de song te coveren. Anoep ging akkoord en vervolgens is Djwala van Djwala Studio erbij gehaald om een track te maken. De zanger vertelt, dat hij eerst is gaan luisteren naar het origineel nummer en dat lied sprak hem aan, waarop hij ervoor is gegaan. Het eindresultaat is dat de soul zanger ‘maan meri jaan’ op zijn manier naar voren heeft gebracht.

Een bijzonder woord van dank namens de muziekformatie gaat uit naar alle sponsoren. Rayan Anoep komt uit een gezin waar beide ouders zich met muziek bezighouden. Zodoende is heel vroeg ontdekt dat hij zangtalenten heeft. Dit heeft ervoor gezorgd, dat hij in de muziekwereld terecht kwam.

Hij begon als 15-jarige in een band als freelancer en als 17-jarige werd hij officieel lid. Inmiddels heeft Anoep al 18 jaar ervaring op het gebied van zang. Op dit ogenblik is Rayan Anoep sinds 7 juni 2022 één van de frontzangers van Sweet Melodies Forever. Hij heeft als doel doorgroeien in de scene, meer muziekprojecten doen en bekendheid verkrijgen in positieve zin als Surinaams artiest. 

Sweet Melodies Forever  bestaat al ongeveer 6 jaren. De leden van de band zijn Navien Sardjoe (zanger tevens bandleider), Rinesh Bhagwandien (zanger), Rayan Anoep (zanger) Kishan Dhanes (drummer), Santosh Bhairo (SPD & bongo), Shaniel Khoenkhoen (dhol), Finch Djosari (toetsenist), Deepak Bidesie (toetsenist tevens manager van SMF)  en Ajay Soekhradj (geluidstechnicus).

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!