Bholanath Narain beëdigd tot districtscommissaris Wanica Noord-West 

VHP’ers Gajadien en Jogi in publieke wedstrijd over verjonging 

President Chandrikapersad Santokhi heeft vrijdag in het presidentieel paleis Bholanath Narain beëdigd tot districtscommissaris van Wanica Noord-West. Narain neemt over van districtscommissaris (dc) Suraksha Hirasingh die vorig jaar opstapte. Dc Mohamedsafiek Radjab van Commewijne had gedurende de afgelopen weken tijdelijk de leiding op Wanica. 

De voordracht van Narain zorgde binnen zijn eigen partij, de VHP voor weerstand. Parlementariër Mahinder Jogi (VHP) wilde verjonging en zag Narain vanwege zijn leeftijd niet zitten. Hij werd publiekelijk van repliek gediend door collega topper Asiskumar Gajadien, die vond dat Jogi zelf plaats moet maken voor jongeren. 

Geen makkelijke taak 

Dc Narain heeft in zijn carrière binnen de ambtenarij verschillende functies bekleed. Ook in de particuliere sector is hij werkzaam geweest. Tot voor kort was hij  werkzaam als directeur Openbaar Groen en Afvalbeheer van het ministerie van Openbare Werken. 

Het staatshoofd spark de nieuwe districtscommissaris moed en kracht in bij zijn nieuwe uitdaging. “U bent geboren en getogen in het district Wanica en beschikt over voldoende kennis, en competenties, die van belang zijn, bij de uitoefening van uw werkzaamheden. U volgt de ontwikkelingen, in het district Wanica op de voet, en u weet, dat de taak, die u te wachten staat, zeker geen makkelijke zal zijn”, sprak president Santokhi.

error: Kopiëren mag niet!