Dj Venom en Dj Crazyneedle willen meer producties lanceren

Dj Venom en Dj Crazyneedle werken samen aan producties. Zo blijkt uit de lancering van de mix Passion Nonstop/Hindi Kawina Vibe. Anil Ramharakh bevestigt de samenwerking. Dj Venom, Pravish Harangi is een opkomend talent. Anil geeft aan, dat hij Pravish letterlijk heeft zien groeien als Dj. Op YouTube heeft hij eerdere producties uitgebracht. Een bekende hiervan is de nonstop mix van muziekformatie Showtime, die intussen 150k heeft behaald. 

In gesprek met Dagblad Suriname geeft Pravish aan, dat hij graag samenwerkt met Dj Crazyneedle . “Door samen te werken kunnen wij steen goede producties uitbrengen.”

Naast DJ is Pravish ook bachelor in ICT. Volgens hem is een goed schedule waarin vaste tijden zijn voor het werk en flexible tijden voor muziek, school, en gezinsleven van belang. Tevens is het voorgaande de wijze waarop Hij dj zijn en de rest weet te combineren. 

De muziekgroep Passion Urban Kawina band was op een tour en wist het publiek in Suriname te vermaken. Zij hebben extra indruk gemaakt op Dj Venom en Dj Crazyneedle. Zodoende kwam het duo met het idee om een mix in elkaar te zetten. Dj Crazyneedle belooft veel meer producties en zegt: “Kijk uit naar de nieuwe aankomende mixtape Chutney Clash Of The Caribbean.”

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!