Nieuwe muziekformatie Good Vibezz garant voor geweldige dansavond

Suriname heeft een nieuwe allround muziekformatie erbij, Good Vibezz. “De naam van de groep zegt het al. We staan garant voor een geweldige feestavond en good vibes only.  We sturen met onze muziek goede, positieve energie naar de mensen. Muziek brengt mensen samen, daardoor heb je een goede sfeer”, meldt het management. Good Vibezz gaat zich niet op een bepaald soort doelgroep richten.

“Wij zijn een allround muziekformatie en willen iedereen, jong en oud bereiken. Dit kun je ook zien aan de samenstelling van de band.” Er was volgens het management helemaal geen ‘planning’ om een muziekformatie op te richten. Het is vanzelf gekomen. Alle leden kennen elkaar al uit de Surinaamse muziekwereld.

Surinames nieuwste allround muziekformatie werd met een feest op zaterdag 7 januari te Ramcharan’s Playground aan Dageraadweg gelanceerd. Freestyle, Dance Machine en Dj Insane waren ook van de partij. Op zondag 8 januari, speelt Good Vibezz in zwembad Krishna. De vocalisten van Good Vibezz zijn Praveen Balkaranaka aka Mr. Pre, Akash Chotoe, Vanessa Stein aka Nabila Stone, de zangeres van ‘Highway of love’ van  Suripop XX Golden Editie en Jeremy Mijland aka Kwaiki.  Zij worden muzikaal ondersteund door Ryan Samoedj (drummer), Gilliano Sastroredjo (basgitarist),  Sandeep Narain (percussionist), Karan Saktoe (gitaar) en Sanjay Ramdhani(Toetsenist(keyboard). De geluidsman van de band is Shroetie Ramawadh en de manager Rawin Dhanai

Mr. Pre is teven de bandleider. Toen hij vorig jaar november bij zijn vorige band stopte, waren velen in de muziekwereld aan het afwachten wat zijn volgende stap zou zijn. De meesten dachten dat hij zijn eigen formatie zou oprichten, weer andere dachten dat hij terug zou gaan naar Nederland.

error: Kopiëren mag niet!