The Myztikalz heeft als doel de samenleving te blijven entertainen

De bekende Surinaamse dansgroep The Myztikalz zet door in de entertainment scene. In een gesprek verneemt Dagblad Suriname het volgende. De groep heeft zijn laatste optredens voor 2022 gehad op donderdag 29 december en van daaruit was ieder lid zo’n beetje met hun familieleden en vrienden.

The Myztikalz had 4 januari het eerste optreden voor 2023. Het doel is om de samenleving weer, middels dans, te entertainen. The Myztikalz heeft als streven om een eigen ruimte te bezitten voor het verzorgen van lessen. De optredens lopen zeer goed, daar heeft de groep niets over te klagen; van kinderfeesten, tot bruiloften en events.

De groep geeft als boodschap het volgende mee:“Geef je dromen en waar je in gelooft, niet op. Je kunt alles bereiken waar je je zinnen op hebt gezet.: The Myztikalz dansgroep bestaat momenteel 22 jaar. De dansschool is in 2014 opgericht.

De dansgroep bestaat uit: Fally van Gennip, Romano Naarden, Winston Adaba, Tariq Mac Donald en Lorenzo Castillion.

De selectie bestaat uit: Garcia Bergmans, Santoucha Slijngard, Ayesha Baldi, Denzel Grootfaam, Shareena Sewratan, Anique Marcet, Zefanja Pahalwankan en Enzo Zeefuik.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!