SkinGlanz doet opo yari project voor dak- en thuislozen

Het huidverzorgingsbedrijf SkinGlanz heeft 4 januari haar opo yari project om dak- en thuislozen te gedenken weer uitgevoerd.  Vanaf half 4 uur in de ochtend was een aanvang gemaakt met de voorbereidingen, zegt Sima Jimidar, CEO van SkinGlanz. Er werd sardien klaargemaakt en 75 broodjes belegd. Als drank werd warme koffie met volle melk klaargemaakt. Vervolgens werden de dak- en thuislozen opgezocht. Het team voert dit project al sinds 2005 uit.

“Het is begonnen om dankbaar te zijn, om niet te vergeten vanwaar we begonnen zijn en er anderen zijn die niets hebben.” Jimidar doet dit project samen met haar twee dochters Claire en Geneviève en Skin Glanz Crew.

Voor 2023 heeft Geneviève deelgenomen en de rest van de Skin Glanz Crew.  Trans American groep heeft middels een donatie ook een bijdrage geleverd aan dit project, aldus Jimidar in gesprek met Dagblad Suriname. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!