Tian You N.V. trakteert in samenwerking met JCI Urban kinderen te O.S. Matta

Tian You N.V. heeft maandag 5 december in samenwerking met JCI Urban, de kinderen te O.S. Matta getrakteerd op drankjes. Tian You N.V. is een milk tea en smoothie bedrijf. 

Jennifer Tsung van de afdeling Tian You Quality Control, zegt tegenover Dagblad Suriname, dat het bedrijf door de local president (voorzitter) van JCI Urban, Sherwan Ramkhelawan, benaderd werd voor een donatie aan deze school. “Eén van de N.V.-leden, met name meneer Xie, heeft dan goedkeuring gegeven om deze school te trakteren in verband met Kinderdag. Ons Tian You Part Rental heeft de opdracht genomen en alles voorbereid om de drankjes ter plekke te maken voor de desbetreffende school. Dit is een service die we ook aanbieden. Op feestjes of dergelijke kan men Tian You vragen ter plekke te komen serveren cq verkopen. Dat wordt beheerd door meneer Vincent Liu.”

Tsung geeft verder aan, dat zij normaal anonieme donaties of sponsoringen eens per maand doen aan verschillende groepen en meestal met de samenwerking van instanties of stichtingen. “De N.V. bespreekt en kijkt tot hoeverre het budget toelaat en draagt bij in deze moeilijke tijd. In december verwachten we nog aan twee groepen te doneren rond Kerst. Maar welke of wie, staat nog niet vast, omdat nu de aanvragen binnenkomen”, aldus Tsung. 

De local president van JCI Urban geeft tegenover Dagblad Suriname aan, dat JCI Urban een organisatie is voor jongeren tussen de leeftijdscategorie 18 en 40 jaar, die hun leiderschapskwaliteiten willen ontwikkelen en daarnaast ook projecten willen doen in de gemeenschap. JCI Urban opereert in Wanica en Para. De organisatie had voor dit jaar nog geen projecten uitgevoerd voor de jongeren in Para, vandaar dat er gekozen is voor O.S. Matta. Ramkhelawan geeft aan, dat vanuit JCI Urban verder nagetrokken zal worden hoe samen met O.S. Matta aan meerdere duurzame projecten gewerkt kan worden.

Verder geeft hij aan, dat hij het als prettig heeft mogen ervaren, dat de kinderen heel erg dankbaar waren. “Ze vonden het leuk en de drankjes waren ook heel lekker”, zegt hij. Ramkhelawan spreekt zijn dank uit aan het bedrijf Tian You voor de sponsoring van deze drankjes. 

SK

error: Kopiëren mag niet!