AAPG studententak Suriname heeft nieuw bestuur

De Associatie van Amerikaanse Petroleum Geologen (American Association of Petroleum Geologists-AAPG) is één van de grootste geologische organisaties in de wereld met meer dan 40.000 leden in ruim 129 landen. De Anton de Kom Universiteit van Suriname (AdeKUS) is een van de weinige universiteiten in de regio met een studententak van de organisatie (AAPG Student Chapter). 

De overdracht van het nieuw bestuur 2022/2023 vond afgelopen week plaats. In het bestuur hebben vijf universiteitsstudenten zitting. Het gaat om Shaniel Ramdhani, Asad Mushtaq, Vanity Misidjang, Javid Khan en Xaiera Amatdarso. Allen zijn studenten van de richting Geowetenschappen van de faculteit der Technologische Wetenschappen (FTeW).  

Sociale en wetenschappelijke projecten

“De Student Chapter, SC, houdt zich bezig met het organiseren van talks, workshops en fundraisings voor sociale projecten. Ook mogen leden van de Student Chapter meedoen aan selecte evenementen gerelateerd aan de olie- en gasindustrie. Leden geven zich gedurende het jaar ook op voor regionale en internationale competities waar verschillende universiteiten over de gehele wereld tegen elkaar gaan.” Dit geeft Shaniel Ramdhani, nieuwe president van het bestuur aan tegenover Dagblad Suriname.

“Lid worden van de SC kan als je student bent aan de universiteit. Voor individuen die geen student zijn aan de universiteit, maar toch lid willen worden van de organisatie, bestaat de mogelijkheid de AAPG Young Professionals te joinen.”

error: Kopiëren mag niet!