Samesa Jozuazoon maakt Srefidensi kleding voor haar leerlingen

Samesa Jozuazoon, leerkracht te O.S. 2 Goejaba, heeft in verband met Srefidensi kledingstukken voor al haar leerlingen gemaakt. Tijdens de Srefidensi viering op school konden de leerlingen hun mooie kleding aandoen. 

“Ik doe dit, omdat ik ervan hou. Ik doe dit omdat die kids het leuk vinden. Dit doe ik met heel veel liefde”, schrijft Jozuazoon op haar Facebookpagina. Vorig schooljaar heeft Jozuazoon ook Srefidensi kleding voor haar leerlingen gemaakt.

Zij geeft in een reactie tegenover Dagblad Suriname aan, dat de leerlingen heel erg blij waren met hun kleding. “Ze gaven zichzelf complimenten.” De kledingstukken zijn geheel kosteloos gemaakt door de leerkracht en binnen twee dagen afgemaakt.

Aan Jozuazoon is gevraagd hoe O.S. 2 Goejaba Srefidensi heeft gevierd en wat de leerlingen het leukst vonden. Hierop antwoordt zij: “We hebben het met een snoeppauze gedaan en een banamba dans battle, want de kinderen houden van dansen. En het was leuk. Het dansen vonden ze het leukst, zo ook de kleding.”

SK

error: Kopiëren mag niet!