10 meter Fernandes kerstbrood verdeeld in proef actie

Prijzen Fernandes Bakkerij producten omhoog

Meters Fernandes kerstbrood werden woensdag aangesneden en verdeeld bij verschillende bakkerijen van Fernandes. Bij de Warme Bakker aan de Kernkampweg werd een tien meter lang kerstbrood verdeeld onder klanten van de bakkerij. De reacties waren vooral van verassing en blijdschap. Voor velerlei mensen heeft het gesmaakt. De kerstbroden zijn jaarlijks enorm in trek in de laatste maanden van het jaar. 

Waarmee klanten niet blij zullen zijn, was de mededeling woensdagmiddag dat prijzen van producten van Fernandes Bakkerij omhoog gaan. Fernandes stelt in een bericht, dat prijsstijgingen van de grondstoffen zoals bakkersmeel, suiker, vetten en ook de koersontwikkelingen, directe consequenties hebben voor de kost- en verkoopprijzen van Fernandes Bakkerij N.V.

“Als gevolg hiervan zijn wij genoodzaakt de prijzen van ons geheel assortiment aan te passen met ingang van 24 november 2022. Ondanks de uitdagende situatie blijven wij ons uiterste best doen om de prijzen zo laag mogelijk te houden voor onze consumenten. Wij vragen om uw begrip en danken u voor het vertrouwen dat u dagelijks in ons stelt”, aldus Fernandes Bakkerij:

error: Kopiëren mag niet!