Ronaldo

De Portugese aanvaller Cristiano Ronaldo, 37, twijfel tussen een verhuizing naar Newcastle United of de Saoedi-Arabische club Al-Nassr nadat hij Manchester United met wederzijds goedvinden heeft verlaten.

Manchester United heeft ongeveer £ 15,5 miljoen aan lonen bespaard nadat hij tot een wederzijdse overeenkomst met Ronaldo was gekomen om zijn contract te beëindigen voordat het in de zomer afloopt.

De marktwaardering van Manchester United steeg met 17% nadat de eigenaren van de familie Glazer zeiden dat ze overwegen de club te verkopen.

Arsenal overweegt een verhuizing in januari voor de 21-jarige Braziliaanse aanvaller Danilo van Palmeiras

Borussia Dortmund-spits Youssoufa Moukoko, 18, is in gesprek om bij de club te blijven, te midden van interesse van Manchester United, Liverpool en Bayern München.

De Nederlandse aanvaller Memphis Depay, 28, zegt dat hij onzeker is over zijn toekomst bij Barcelona, ​​nadat hij deze zomer een doelwit was geworden van de voormalige club Manchester United.

Een adviseur van Barcelona heeft gereageerd op een suggestie van Manchester United-doelwit Frenkie de Jong dat het bestuur van de club de contractdetails van de 25-jarige Nederlandse middenvelder afgelopen zomer heeft gelekt.

error: Kopiëren mag niet!