WK polls: Surinamers gaan vandaag voor Kroatië, Duitsland, Spanje en België

Het was dinsdag 22 november een verrassing dat Saoedi-Arabië van Argentinië won. Vandaag staan er weer vier wedstrijden op schema. In twee van de wedstrijden zien we ploegen van onze eigen Concacaf-regio uitkomen.
We kijken naar de voorspellingen van Surinamers via de polls op de website van Dagblad Suriname.

Marokko-Kroatië

Uit 304 stemmen kregen de Kroaten 206 stemmen (68%). Als finalisten van 2018 zijn ze de favorieten om de wedstrijd vandaag te winnen. Marokko kreeg 62 stemmen (20%), terwijl 36 personen (12%) denken dat deze eerste match van vandaag in een gelijkspel zal eindigen. 

Duitsland – Japan

In de tweede wedstrijd van vandaag zien we viervoudig wereldkampioenen Duitsland het opnemen tegen Japan. Uit de 300 stemmen denken 254 personen (85%) dat Duitsland het gaat winnen. 29 personen (10%) denken dat Japan zal winnen en 17 personen (6%) geloven in een gelijk spel.

Spanje – Costa Rica

Om 1 uur Surinaamse tijd zien we onze eigen Concacaf collega Costa Rica het opnemen tegen Spanje. Uit 303 stemmen gingen 244 stemmen (81%) voor een winst van Spanje. De Costa Ricanen kregen 36 stemmen (12%) en 23 personen denken dat deze match gelijk zal eindigen.

België – Canada

In de laatste wedstrijd vandaag zien we het land uitkomen, dat de Surinaamse WK 2022 droom heeft gebroken, Canada. De Canadezen nemen het in hun eerste wedstrijd in de groep op tegen België. De Rode Duivels kregen 230 stemmen (73%) uit een totaal van 315 uitgebrachte stemmen. 48 personen (15%) denken dat Canada gaat winnen vandaag terwijl 37 mensen (12%) geloven in een gelijkspel.

error: Kopiëren mag niet!