Sachin Bhikharie vertelt over de B Praak Mashup

De bekende zanger Sachin Bhikharie heeft een nieuw mashup op zijn naam staan. Sachin vertelt in gesprek met Dagblad Suriname meer over de B Praak Mashup.

De zanger is momenteel als freelancer actief in de muziekscène. Hij luisterde naar de song Mann Bharrya, origineel gezongen door Indiase top zanger B Praak op de radio, en vond het super leuk. En daarom besloot de artiest er werk van te maken, hij ging het nummer opzoeken en oefenen. Vervolgens heeft Bhikharie AJ Sasra benadert voor dit muziekproject. Hierbij is de track/muziek gemaakt door Devin Beats.

Het team bedacht een concept en het Surinaamse model Aruna Khoesial werd erbij betrokken. Sachin kreeg van de eigenaar Soerin Hardin toestemming om te filmen voor de clip bij V³appartments. 

“Het opnemen ging smooth op de mooie locatie. Als zanger ben ik dik tevreden met het eindresultaat van de samenwerking. B praak is ook een sufi zanger en dat maakt het voor mij aantrekkelijk om naar zijn songs te luisteren. Als artiest heb ik de bestaande songs op mijn manier naar voren gebracht. Na lancering van de mashup met de videoclip zijn er heel wat positieve reacties binnengekomen en dat doet mij zeker goed.” 

Hij heeft zang als hobby en is dankbaar voor alle waardering die hij krijgt van velen, waaronder topzangers in Suriname en Nederland. Aan iedereen die de B Praak Mashup nog niet heeft bekeken vraagt de zanger dat alsnog te doen en een reactie  achter te laten. Een kritische reactie vind de zanger ook fijn en neemt dat zeker mee bij nieuwe projecten. Een bijzonder woord van dank namens de artiest gaat uit naar de sponsoren Classy garden, V³appartments, Flamingo investments (Ricky), Ravish ramcharan, Team Sasra, Makeup artist van Aruna Khoesial (Ashwin Lumsden). En Dagblad Suriname (Poonam Khoesiaal) om alle artiesten via dat medium te belichten. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!