60 jaar Waldy Simson (Deel 18)

“ … Mijn exemplaren heb ik al in huis, op kantoor en al verzonden voor mijn relaties in en buiten Suriname … en jij … je zal je moeten haasten voor jouw exemplaren … !!!”

Exemplaren van Kalender Waldy Simson 1, die op z’n minst te gebruiken zijn tot het jaar 2024, zijn weer te verkrijgen. Door uw aanschaf van exemplaren van de kalender zal u naast kalender- en kunstgenot ook helpen sociaalwerk dat verricht moet worden in Suriname te ondersteunen … !!! 

De kalender is uitgegeven door de veelzijdige kunstenaar Waldy Simson en is gemaakt op basis van kunst die ontstaan is door inspiratie van onder andere belangrijke wereldburgers en gebeurtenissen die nationaal en internationaal van grote betekenis zijn. Nelson Mandela, Michael Jackson, Johannes (John) Nelom, Josephine (Sophie) Redmond, Erwin de Vries, slavernij, de kruisiging van Jezus Christus, de kunstvorm tiffany en de huidige wijze van schilderen door Simson zijn slechts enkele van de inspiratiebronnen van waaruit Waldy Simson heeft mogen putten om kunst te maken die ook haar weg heeft gevonden naar Kalender Waldy Simson 1.

De laatste activiteit die verricht zal worden in het kader van 60 jaar Waldy Simson zal zijn het verrichten van een donatie aan de Louis Brailleschool en De vroegbegeleiding die beide ressorteren onder de Nationale Stichting voor Blinden en Slechtzienden in Suriname (Blindenzorg). Over de eerder genoemde donatie zal er spoedig ook in dit medium een informatief artikel verschijnen. En over Simson, die dinsdag zijn zestigste verjaardag zal vieren, zal er ook op die dag een artikel in deze krant worden opgenomen.

“ … Geef kunst een waardevolle plaats in uw leven …!!!”

Waldy Simson

error: Kopiëren mag niet!