Kinderen die langs de weg zijn aangetroffen in ressort Leiding niet gedumpt

Vier jonge kinderen zouden volgens een bericht op social media in de nacht van zaterdag 19 november op zondag 20 november, langs de weg zijn afgezet in het ressort Leiding, met een tas inhoudende lijfskleren.

Uit het voorlopig onderzoek door de afdeling Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname is echter niet gebleken dat de kinderen zijn gedumpt langs de weg. Dit zegt de woordvoerder van het Korps Politie Suriname, Milton Bisschop, tegenover de media.

Volgens de woordvoerder is een gedegen onderzoek verricht waarbij het uitwerken van de informatie en het bekijken van camerabeelden, heeft aangetoond dat de kinderen niet zijn gedumpt. 

Bisschop, laat optekenen dat de ouders en overige verantwoordelijken reeds zijn achterhaald en dat de kinderen zijn verenigd met de familie. De ouders hebben zondagmiddag de afdeling Jeugdzaken verlaten na een onderhoud met de inspecteurs van Jeugdzaken. 

(In een volgende editie van Dagblad Suriname meer over deze opmerkelijke zaak.)

error: Kopiëren mag niet!