Stichting PUSH Forward bemoedigt jeugdigen Santo Boma

De stichting PUSH Forward heeft zaterdag 19 november in verband met de Dag van de Man het reguliere “Men PUSH boys Forward” project uitgevoerd. Dit jaar koos de stichting voor jeugdigen van het Jeugd Opvoeding Gesticht (JOG) te Santo Boma. Vijf rolmodellen mochten de jeugdigen bemoedigen.

Regillio Hardjopawiro van Stichting Jongeren Ontwikkeling Suriname (JOSU) heeft de jongens aangespoord om verandering te brengen in hun leven. Regillio was op jeugdige leeftijd ook meerdere malen in aanraking gekomen met  Justitie.

Inspecteur van politie en woordvoerder van het Korps Politie Suriname, Milton Bisschop heeft de jongens duidelijk gemaakt, dat ze ook nu nog de kans hebben hun leven te beteren. Zij kunnen dat zelf bepalen. Theo Clarke, meer bekend als Oom Thoo, een zeer bekende man in de radio- en muziekwereld in het land, heeft op zijn eigen spontane manier een bijdrage geleverd aan het geheel. 

Antheney Chin A Fat, directeur van Hoop voor Kinderen, en Devine Blijd hebben zeer motiverende en bemoedigende toespraken gehouden. De samenwerking met de medewerkers van de afdeling Justitiële Kinderbescherming (JKB) van het ministerie van Justitie en Politie en die van de Second Transition Service was top, aldus PUSH Forward in een persbericht. 

Door Rotary Club Paramaribo Central werd het zeer educatief en recreatief familie bordspel PASI, hetgeen staat voor levensweg, gedoneerd aan het JOG. PASI is ontworpen door de ondervoorzitter van PUSH Forward, Joan Watkin.

error: Kopiëren mag niet!