Voorzitter CLO

Het recentelijk door de Kort Gedingrechter uitgesproken vonnis in de kwestie CLO (Centrale Landsdienaren Organisaties) heeft niet bepaald, dat Ronald Hooghart de rechtmatige voorzitter is van de vakcentrale. Wat de rechter heeft beslist is dat Michael Miskin (zie foto top) zich niet mag uitgeven als voorzitter van de CLO en als zodanig geen handelingen mag verrichten.

Ronald Hooghart en Michael Miskin betwisten elkaar het voorzitterschap van de vakcentrale. De rechter heeft partijen bevolen binnen vier maanden een bodemprocedure te starten. 

Michael Miskin verduidelijkt tegenover Dagblad Suriname, dat de rechter niet heeft gezegd dat Hooghart de rechtmatige voorzitter is. Hooghart werd in december 2018 tot voorzitter van de CLO gekozen en zijn termijn van drie jaar is ondertussen verlopen, zegt Miskin

error: Kopiëren mag niet!