Song “Bewegen Remix” van Aksisaf en Blackson met ENVR uitgebracht

De artiesten Aksisaf en Blackson zijn weer een samenwerking aangegaan voor een muziekproject. Dagblad Suriname verneemt, dat de artiesten ook Enver Panka aangetrokken voor deze poku. 

De song  Bewegen Remix” is in het genre Trap/Hiphop. Het is een lied geschreven in de talen Nederlands, Sranan en Engels. De beat is in elkaar gezet door Aksisaf en José Leonardus. Voor de vocalen en het mixen hebben Blackson en Aksisaf gezorgd. De mastering is gedaan door José. De zangers hebben ook een videoclip opgenomen. De opnames zijn gedaan door Stijn Roelen. Het is de eerst keer dat Aksisaf en Blackson hebben samengewerkt met Enver. 

‘Bewegen Remix” gaat over wat men zou willen bereiken in het leven. Om dit te kunnen realiseren zal je zeker in “beweging” moeten komen. Blijf altijd bewegen in wat voor vorm dan ook om te kunnen bereiken wat je wilt. Op school, op je werk, met sporten, je eigen business runnen, maar het kan ook iets kleins zijn dat je moet doen om iets te bereiken. Zolang je beweegt boek je vooruitgang, als je stilstaat, kom je nergens. Het bovenstaande is de boodschap van de artiesten met de song.

De artiesten blikken terug op een leuke ervaring. Het is niet altijd even gemakkelijk geweest, maar door hun inzet is het gelukt. De zangers zijn dik tevreden met het resultaat. “Het kan altijd beter, maar voor nu hopen wij dat hiervan wordt genoten net hoe wij ervan genieten. Een nieuwe ervaring, veel verbeteringen ten opzichte van ons laatste project met clip. Ik ben zelf superkritisch en ik vind dat er altijd aspecten zijn die beter kunnen”, aldus het duo in  een gesprek.

error: Kopiëren mag niet!