Jah Hands Baas over zijn nieuwe song “Money worries”

De bekende reggaezanger en songwriter Jah Hands Baas heeft de nieuwe song”Money worries” uitgebracht, dat in 2019 al was opgenomen. De productie ligt in handen van RN-Media Pro. Ostafarga Lynch geeft aan, dat het tijd werd om de song uit brengen.

Het is een song in het Engels met als boodschap, het draait allemaal om geld. Er zijn steeds meer mensen die onder druk leven en niet uitkomen met hun inkomen. Geldcrisis is een probleem en het team besloot om een song uit te brengen. Het lied zal eerst online te beluisteren zijn en vervolgens via radio- en televisiestations. Het team heeft ook gezorgd voor een videoclip, maar de audio zal eerst worden vrijgegeven.

“Een bijzonder woord van dank gaat uit naar alle fans en Dagblad Suriname voor het alert zijn en plaatsen van een artikel. De song komt na een week op de lokale zenders”, aldus de artiest in een gesprek. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!